1хБет е една от букмейкърските компании с положителен рейтинг, известна не само в България.

За да имате възможност и вие да станете един от щастливите играчи в сайта, трябва да минете процеса на 1xBet регистрация. Той е много лесен, отнема не повече от 15 минути, обаче дава хиляда възможности за печелене на пари.

Така че след като прочете статията, може веднага да създавате личен кабинет в сайта на букмейкърската контора.

Бонус за регистрация

Регистрация 1xBet и бонус за добре дошли

Компанията 1хБет привлича все повече и повече играчи по света не само с голям избор на предложените залози, лесен процес на 1xBet регистрация и надежността на изплащания. Играчите влизат в сайта, тъй като знаят, че БК 1хБет предлага различни бонуси за новите играчи и за тези, които играят в сайта повече време.

1xBet регистрация най-лесна в бранша

Най-приятен 1xBet бонус за тези, които за пръв път създават личния си кабинет е бонус за регистрация. Новите играчи получават 130 евро по бонусната си сметка + 300 гарантирани бонуса за промомагазин. Така че веднага след 1xBet регистрация може да залагвате повече суми на избраните спортове.

Вземете безплатен бонус

1xBet регистрация: правила за всеки

Компанията предалага за клиентите си четири начина на регистрация: с един клик, с помощта на мобилен телефон, имейл адрес и посредством социалните мрежи. По-детайлно за всеки от тях ще разкажем долу в статията.

Преди да започнете процеса на 1xBet регистрация трябва да знаете тези правила:

 • За да минете регистрация успешно трябва да потвърдите пълнолетната си възраст;
 • Ако вие, някой ваш роднина или друг ползовател на общ ip-адрес бяха регистрирани в сайта, няма да имате възможност за повторно регистриране.
 • Преди регистрирането трябва да опредилите за себе си валута за извършване на финансови операции, тъй като тя не може да се променя след създаването на личния кабинет.
 • За 1xBet регистрация трябва да въведете актуални дани в актетата.
 • Вземайки предвид горепосоченото, преди да започнете процеса на регистрирането, ако не сте сигурни че вашия ip-адрес не беше регистриран, може да се обърнете към специалистите в онлайн чата те да проверят информацията.

Тези изисквания компания въведе за да осигури вашите дани да са защитени и за да улесни процеса на тегленето на печалби. От вас трябва да само да ги спазвате и печалбите след успешна регистрация 1xBet са ваши.

Бързото регистриране с един клик

След като сте влезли в сайта на компанията, горе вдясно сигурно ще забележите зеления бутон за регистрирането. Натиснете го и за вас ще бъде предложено четири варианти за регистрацията. Най-бързия начин на регистрирането е с Един клик.

Процеса на регистрирането е следния. Вие натискате бутона, системата автоматично генерира логина ви, който ще се състои от осем случайни символа, и парола – осем случайно генерирани цифри. С тези данни може вече да влизате в сайта и да правите залози.

Бързото регистриране с един клик

Минуси на този начи са:

 • За бъдещите влизания трябва да запомните генерирани от системата знаци, което не е доста удобно. Така че след регистрация 1xBet с едно натискане по-добре е да смените логина и парола за удобните за вас.
 • За да имате възможност да теглите печалби, трябва да въведете данните в анкетата. Съветваме ви да направите това веднага за да не забравите после.

Но без тези минуси, начина за регистрирането е много добър и бърз, ако искате да играете веднага.

1xBet регистрация по телефона

Минаване на регистрация 1xBet с телефонен номер също става бързо. За да сте регистриран ползовател в сайта трябва в съответното поле да въведете актуалния си телефонен номер. След няколко минутки ще получите смс съобщение с генерирани автоматично логин и парола. С тези данни може да влизате в сайта и да правите залози на спорт.

Както и с предишния начин на регистрирането, съветваме ви веднага да смените логина и парола на тези, които има шанс бързо да запомните, за да нямате никакви проблеми при влизането в сайта нататък. И второто, което би трябвало да направите, е да попълните данните в анкетата за да имате шанс когато и да било да изтегляте печалбите си по сметката.

Имейл адрес – още един начин на 1xBet регистрация

При регистрирането с помощта на имейл адрес вие вече самите изписвате логина и парола. Така че няма да ви се наложи да ги променяте после.

Ако избрахте този начин трябва да минете следните стъпки:

 • Да изберете страна на живеене, област и града в съответните поля в анкетата.
 • Да въведете имената си.
 • Да изберете валютата за правене на залози, която ви е по-удобна.
 • Да въведете парола и да дублирате въвеждането му за да го потвърдите.
 • Да посочите актуален адрес на електронната си поща.

След като ще направите горепосоченото трябва да отворите пощата си. Там ще намерите писмо от 1хБет с линка за потвърждаването на авторизация. След натискането му, сайт на компанията ще се отвори веднага със създадения от вас профил.

Тъй като при регистриранено попълнихте всички необходими данни, печалбите от залозите може да изтегляте на посочената сметка и няма нужда да въвеждате нещо допълнително.

Специалния начин за регистрирането чрез социална мрежа

Социалните мрежи е вече неотделима част от нашия всекидневен живот. При регистрирането там сигурно сте въвеждали персоналните данни и някоя информация за себе си. Ако искате да преминете досадното попълване на информацията още веднъж, изберете за себе си начина на регистрирането посредством социалните мрежи.

Специалния начин за регистрирането чрез социална мрежа

За вашия избор са предоставени следните от тях: Вконтакте, Facebook, Одноклассники, Google+. Трябва да изберете иконката за една от социалните мрежи. След това да въведете логина и парола, актуални за влизането в тях. Всички данни, които сте въвеждали при регистрирането в социална мрежа автоматически ще се синхронизират със сайта на 1хБет.

За да въведете телефона си или да промените някакви данни, тярбва да влезете в раздел Настройки и да направите всичко, което ви нужно за удобното залагване и печелене в сайта.

Вземете безплатен бонус

1xBet регистрация – заключения

Независимо от начина, който сте избрали, рагистрацията няма да отнеме много време. Но сигурно ще получите бонус за регистрирането, достъп към различни типове залози на футбол, бокс, баскетбол, надбягвания с куче и коне, към виртуални игри и електронните спортове, към различни слот-игри и тези с карти.

С 1хБет печели всеки!

Бонус за регистрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × един =